HKMO 21. YAZ EĞİTİM KAMPI BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI. SON GÜN 8 AĞUSTOS

HKMO 21. YAZ EĞİTİM KAMPI BAŞVURULARI BAŞLADI

ALTERNATİF’İNİ YARAT!

Odamız tarafından, İzmir Şubemiz yürütücülüğünde geleneksel olarak düzenlenen, öğrenci meslektaşlarımızla bir araya geldiğimiz Yaz Eğitim Kampı, 21. Kez kapılarını açıyor.

Ülkemizin çeşitli illerinden gelen ve üniversitelerimizin Harita / Geomatik Mühendisliği bölümlerinde öğrenim gören öğrenci meslektaşlarımız, HKMO çatısı altında bir araya gelerek tanışacak, konuşacak, dinleyecek, tartışacak, eğlenecek, yarışacak, yaratacak.

Hep birlikte eğitim, zeka, kent, tarım, sanat, bilim, siyaset ekseninde, ezber bozarak alternatifler oluşturacağız.

Siz de 24 Ağustos 2024 - 1 Eylül 2024 tarihleri arasında Özdere / İzmir’de düzenlenecek HKMO 21. Yaz Eğitim Kampında yer almak için linkte belirtilen formu doldurabilir, detaylar için iletişime geçebilirsiniz.

21. Yaz Eğitim Kampımızın başvuruları 8 Ağustos 2024 tarihine kadar devam edecektir !

21.Yaz Eğitim Kampı başvuru formu için: https://forms.gle/CkyETSUPd62iXDzh9