Ana içeriğe atla

2024 BOLOGNA İNTİBAKLARI HK. ÖNEMLİ DUYURU

Değerli Öğrencilerimiz,

2024 Bologna Eğitim Planı'na (Müfredatına) aktarım sürecimiz tamamlanmıştır. OBS üzerinden intibak sonrası durumlarınızı kısa sürede kontrol etmeniz önemlidir. İntibak öncesi ağırlıklı genel not ortalamanızın (AGNO) düşmemesini, mezuniyetinize kalan yerel kredi ve İngilizce kredi değerlerinin ise artmamasını kontrol etmeniz gerekmektedir. İntibak öğrenci bazlı olarak yapılmaktadır. Bu sebeple her bir öğrencinin intibak sonrası durumu diğer bir arkadaşının durumundan farklılık gösterebilir. 

2024 Bologna Eğitim Planına yapılan intibakınıza itirazınız var ise aşağıdaki formu en kısa sürede doldurmanız, sizlerin itirazlarını daha hızlı sonuçlandırmamızı sağlayacaktır. Formun son doldurma tarihi 26 Temmuz 2024 Cuma günüdür.

https://forms.gle/uwAHKMB8HJZsDTGWA

"YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BOLOGNA 2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANINA GEÇİŞTE UYGULANACAK İNTİBAK ESASLARI" doğrultusunda, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı itibariyle mezun olan, mezuniyet sınav hakkı kazanan, sadece stajı kalan ve azami öğrenim süresini (14 dönem) dolduran öğrencilerimiz 2024 Eğitim Planına intibak ettirilmemiştir. Bu öğrencilerimiz müfredat durumlarını incelediğinde "(2018) Harita Mühendisliği Müfredatı" olarak görülecektir. İntibakı yapılan öğrencilerimizde ise "(2024) Harita Mühendisliği Müfredatı" olarak görülmektedir. 

Durumu bilgilerinize sunarız.

HARİTA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI

 

*İntibak İtiraz Dilekçesi (word formatı)

** İntibak İtiraz Dilekçesi (pdf formatı)