2024 YKS İle Bölümümüze Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler Hk.

2024 YKS ile Üniversitemize kayıt hakkı kazanan öğrencilerin e-Devlet üzerinden kayıtları 19-21 Ağustos 2024 tarihlerinde, şahsen Üniversitemize gelerek kayıt yaptırmayı tercih eden öğrencilerin kayıtları ise kazandıkları bölümün bağlı olduğu fakültelerde 19-23 Ağustos 2024 tarihlerinde yapılacaktır.

Şahsen Üniversitemize gelerek kayıt yaptırmayı tercih eden öğrencilerin “Kayıt İçin Gerekli Belgeler” de belirtilen evrakları bölümün bağlı olduğu fakültede kayıt için görevli personele eksiksiz bir şekilde teslim etmeleri gerekmektedir. Eksik belgeyle kayıt yapılmayacaktır.

e-Devlet üzerinden Üniversitemize elektronik kayıt yaptıran öğrencilerin, kayıt tarihlerinde belge teslimi için Üniversiteye gelmelerine gerek yoktur.  Ancak e-Devlet üzerinden kayıt yaptıran öğrencilerin “Kayıt İçin Gerekli Belgeler”i en geç 11 Ekim 2024 Cuma gününe kadar kayıtlı oldukları bölüm sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir.

Detaylı bilgi ve gerekli evraklar için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı internet sitesini ziyaret ediniz !