DERS PROGRAMLARINDAKİ İNGİLİZCE GRUPLAR HK.

2015-2016 Güz döneminden itibaren Bölümümüz %30 İngilizce eğitime geçmiştir. İlgili dönemden itibaren kayıt yaptırmış öğrencilerin İngilizce olarak açılan gruplardan ders seçimi yapması gerekmektedir. Eğer açılan grupları seçmezler ise %30 İngilizce kredilerini tamamlama sorunu yaşayabilirler.

13 Şubat 2017 tarihinde başlayan kayıt işlemleriyle beraber % 100 Türkçe eğitime tabi 4. sınıf öğrencilerinin ders kayıtları başlamıştır. Kayıt esnasında İngilizce grupların kontenjanlarının arttığı görülmektedir. Bu gruplara kayıt olanlara dersler İngilizce olarak verilecektir. Ayrıca dilekçe ile grup değişikliği yapılamayacağından, kayıtlar kapanmadan sistem üzerinden Türkçe gruplara geçmeniz önemle tavsiye olunur.