2018 BOLOGNA İNTİBAKLARI HK.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE Bologna 2018 İntibak Süreci Hk (Önemli)

Sevgili Öğrencilerimiz,

Fakültemiz intibak takvimine göre, Bologna 2018 Eğitim Planına bölümümüz öğrencilerinin intibak işlemleri yapılmıştır.

İntibak çizelgeleri 18 Temmuz saat 23:59'dan itibaren std uzantılı e-posta adreslerinize gönderilecektir. Bu tarihten itibaren  2 haftalık itiraz süresi (2 Ağustos 2018 tarihine kadar) olduğundan, öğrencilerimiz, varsa itirazlarını harita@yildiz.edu.tr e-posta adresine .std uzantılı okul e-posta adreslerinden e-posta ile veya Bölüm Başkanlığına şahsen dilekçe ile başvurarak gerçekleştirebilirler.

İtiraz Dilekçesi Örneği

ÖNEMLİ NOT: Üniversite Senato Kararı uyarınca, Bölümden hiç ders almamış öğrencilerin (hazırlığa devam eden, yeni tamamlayan, hiç ders seçimi yapmayan) intibak işlemleri yapılmayacaktır. Ayrıca mezuniyet için gerekli kredi ve ders yükümlülüğünü tamamlayan öğrenciler ile sadece mesleki staj(lar)ı kalan öğrencilerin de intibak işlemi yapılmayacaktır.

HARİTA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI